laptoptassen

De laptoptassen trends van 2018!

De zomer is weer voorbij, wat betekend dat je óf weer aan het werk moet, óf weer terug naar school bent gegaan! Wil je het nieuwe schooljaar goed beginnen? Wil je goed voorbereid op je werk verschijnen? Begin het jaar dan goed met een nieuwe tas voor je laptop. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die laptoptassen gebruiken en die er ook stijlvol uit willen zien. Er zijn steeds meer laptoptassen die een mooie en luxe uitstraling hebben. Speciaal voor jullie hebben wij van top style shop de laptoptassen trends van 2018 op een rij gezet. Lees snel verder!

1. Laptoptassen

Van alle laptoptassen is de zijtas toch wel de meest bekendste. Vroeger zagen deze er heel lelijk uit en kon je ze van verre herkennen. Nu zijn de laptoptassen echter modieus en stijlvol. Wat dacht je van een camel bruin leren zijtas? Op het oog lijkt het een gewone zijtas, maar deze behoort tot 1 van de modieuste laptoptassen die er tegenwoordig gemaakt worden. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar je hebt alles in 1. Een handige opbergtas voor je spullen, waar je daarnaast ook je laptop in kunt vervoeren. Wat wil je nog meer?

2. Sleeve

Als je liever niet met een grote tas wil lopen, is een sleeve 1 van de betere laptoptassen. Je hebt tegenwoordig ook sleeves met hengels, waardoor het meer is dan een beschermhoes voor je laptop. Er zit wel een nadeel aan zo’n handige laptopsleeve met hengsel, en dat is dat je oplader er niet in past. De opladers zijn nog steeds groot, ze zijn bijna allemaal dikker dan je laptop. Maar wel weer heel fijn is dat je laptop wordt geschermd tegen krassen en vuil. In de binnenkant zit imitatiebont dus dat zorgt voor extra bescherming voor je laptop.

3. Nette rugzak

Rugzakken komen in vele soorten en maten en de meeste zijn ook geschikt om je laptop in te vervoeren. Maar er zijn ook speciale laptoptassen die waterdicht zijn. Het lijkt van de buitenkant op een normale nette rugzak, maar ze zijn gemaakt van waterdicht materiaal, waardoor je laptop ook in het Nederlandse weer schoon, droog en ongeschonden blijft. Met een strakke vormgeving ziet deze rugzak er mooi en modern uit. De rugzak heeft een speciaal vak voor een laptop en verstelbare schouderbanden.  Van alle laptoptassen is deze onze favoriet, omdat hij gewoon ontzettend makkelijk in gebruik, comfortabel en robuust is.

Ben jij er al uit welke soort laptoptassen jouw voorkeur hebben? Kijk vooral online naar het aanbod en kom ook mooi voor de dag met je nieuwe laptoptas!