Nikkie

3 redenen om Nikkie kleding te shoppen

De modewereld is enorm en blijft groeien. Het lijkt wel alsof er elke dag een nieuwe designer zich ontpopt tot modegigant en een nieuwe trendsetter wordt. De afgelopen jaren zijn zelfs televisie sterren mode ontwerpers geworden, zoals ex-MTV presentatrice Nikkie Plessen. Ik ben blij dat ze deze keuze heeft gemaakt, want ik ben helemaal gek op kleding van het modemerk Nikkie! Lees in deze blog 3 redenen waarom je Nikkie kleding in je kast moet hebben, en  begin maar vast met het opzij zetten van je salaris!

Jarenlange ervaring

Als je vroeger net zo MTV verslaafd was als ik ken je Nikkie vast en zeker. Ze zag er altijd super stralend en heel modebewust uit op de tv. Dit vind ik één van de grotere redenen om bij haar kleding te shoppen, zij is namelijk haar eigen doelgroep. Daarom begrijpt ze precies wat een vrouw van haar leeftijd zoekt in een kledingstuk. De ontwerpen sluiten naadloos aan op de wens van elke vrouw. Door rekening te houden met de vrouwelijke vormen is de pasvorm van de Nikkie kleding altijd goed en zit de kleding heel fijn.

Nikkie: de perfecte mix

Tijdens het ontwerpen van de kleding houdt Nikkie met meerdere aspecten rekening: zit het lekker, staat het goed en voelt een vrouw zich er fijn in? De Nikkie mode wordt ontworpen vanuit de gedachte dat elke vrouw zelfverzekerd de straat op moet gaan en zich goed moet voelen. De kleding is daarom de perfecte mix tussen vrouwelijk, luxe, originaliteit en hoge kwaliteit. Deze formule is keer op keer succesvol!

Voor elke vrouw een favoriet item

De collecties hebben veel dingen gemeen, zoals de kwaliteit van de stoffen en de prachtige details Maar dit betekent niet dat de kleding van Nikkie allemaal hetzelfde is. Sterker nog, de collectie is heel divers en is geschikt voor meerdere stijlen. Hou je bijvoorbeeld wel van een beetje stoer en gedurfd? Dan zijn de leren biker jackets en de oversized spijkerjassen van Nikkie een geweldige keuze voor jou.  Hou je van vrouwelijke kleding? Dan zijn vooral de blousjes van Nikkie een populaire keuze. Deze kun je bij meerdere gelegenheden dragen, zowel professioneel voor op werk, als casual voor in het weekend. Ook voor avondkleding zoals mooie jurken of cocktail dresses voor een avondje uit kan je bij Nikkie heel erg goed terecht. Kortom; Nikie heeft alles in huis voor een geweldige garderobe. Wanneer ga jij beginnen met shoppen?