steekwagen

Steekwagen selecteren voor uw bedrijf

Indien u werkzaam bent binnen de logistieke sector, zullen er een aantal hulpmiddelen zijn waar u vrijwel dagelijks gebruik van maakt. Die logistieke spullen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. U wilt natuurlijk wel dat de goederen veilig getransporteerd worden en dat uw personeel geen onnodig risico loopt. Zo kan een steekwagen veel rugklachten bij u en uw werknemers voorkomen. Hoe kunt u dan de beste steekwagen uitzoeken? Dat ontdekt u hier! Een steekwagen selecteren voor uw bedrijf en werkzaamheden – dat doet u zo!

Steekwagen voor intern transport

Over het algemeen gebruiken bedrijven in de logistieke sector een steekwagen voor intern transport. Zo is een steekkar niet meer weg te denken uit de meeste magazijnen door heel Nederland en stiekem zelfs wereldwijd. Een steekkar is namelijk perfect voor het vervoeren van allerlei goederen over een korte afstand. Er zijn echter allerlei verschillende varianten beschikbaar voor de zakelijke markt. Het selecteren van een geschikte steekwagen begint daarom bij het bedenken waar u de steekkar voor gaat gebruiken.

Verschillende steekkarren voor divers transport

Een steekwagen werkt stuk voor stuk op dezelfde manier. De kleine verschillen in de beoogde werkzaamheden voor zo’n kar. Zo zijn er bouw steekwagens, trap steekkarren en kratten steekkarren. Ook kunt u ervoor kiezen om een steekkar van een specifiek merk te gebruiken. Om u een handje op weg te helpen bij het selecteren van een geschikte steekkar, bespreken wij even kort wat elke kar doet en voor welke werkzaamheden die variant het beste geschikt is.

Een bouw steekkar is speciaal ontworpen voor het vervoeren van zware producten. In de bouw moeten er met enige regelmaat zware objecten intern vervoerd worden. Daar zijn deze bouw steekkarren speciaal voor ontworpen. Ze kunnen het zware werk met gemak aan. Daarnaast is een trap steekwagen ontworpen om een zware lading gemakkelijk de trap op te vervoeren. Dit is niet altijd even eenvoudig. Met behulp van een trap steekwagen wordt het ineens een fluitje van een cent om dit te doen. Tot slot is er nog de kratten steekkar. Deze kar is gemaakt voor het transport van zware kratten.

Handkarren met functionele accessoires

Als u al in het bezit bent van een steekkar of handkar, dan kunt u er ook voor kiezen om deze uit te rusten met functionele accessoires. Tegenwoordig is echt alles mogelijk! Door middel van dikke wielen kunt u eenvoudig de steekwagen gebruiken. De stevige wielen zorgen voor een betere tril absorptie. Hierdoor wordt het nog makkelijker om spullen te vervoeren. Ook kunt u ervoor kiezen om rollagers of wiel beschermingsplaten toe te voegen. Kortom, er is voor alle werkzaamheden wel een geschikte steekwagen te selecteren.