brace knie

Een hulpmiddel voor elke klacht

Ik heb weer een bijzondere webwinkel gevonden die deze week wordt uitgelicht op mijn blog. Bij deze winkel vind je namelijk een hulpmiddel voor bijna elke klacht. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie over de nieuwste toevoeging aan onze online winkel gids.

Altijd de juiste steun

‘Altijd de juiste steun’ is de slogan van Podobrace. Dit is een webshop waar je terecht kan voor hulpmiddelen en advies voor elke klacht. De webshop biedt haar assortiment aan met meer dan 35 jaar ervaring op medisch gebied. Dit maakt dat je er niet alleen snel het juiste hulpmiddel kunt aanschaffen. Je wordt daarbij namelijk ook van deskundig advies voorzien. En sterker nog: dit persoonlijke advies is altijd gratis. Het team van de winkel staat altijd voor je klaar. Je kunt ze telefonische bereiken of een mailtje sturen. Ook kun je een live chat starten of je klacht opzoeken in de de database. Eén ding is gegarandeerd: bij deze winkel word je altijd snel geholpen!

Ook heeft de webshop twee “offline” behandelpraktijken voor fysio-, manuele therapie, podoposturale therapie en sportpodologie. Hier worden alle producten uit de online winkel dan ook eerst uitvoerig getest door de patiënten en therapeuten. Zo worden uitsluitend de beste producten online aangeboden en ben je verzekerd van een goede prijs en kwaliteit verhouding.

brace knie

Van brace voor knie tot ergonomische bureaustoel

Bij Podobrace vind je werkelijk waar elk soort hulpmiddel dat je maar kunt bedenken. Zo vind je er braces voor elk lichaamsdeel. Via een handig overzicht met alle braces kun je het lichaamsdeel waarvoor je een ondersteunende brace nodig hebt selecteren. Voorbeelden zijn een knie brace, enkel brace, brace voor de rug, een schouder brace, brace voor een duim of een pols brace. Naast braces kun je bij deze winkel ook online shoppen voor diverse sporttapes, oftwel kinesiotapes. Deze tapes worden vaak geplakt in het geval van sportblessures en bieden ondersteuning op de gewenste plek. Verder vind je bij de winkel voet-gerelateerde hulpmiddelen zoals inlegzolen, compressiesokken, steunkousen, correctoren en middelen voor hielspoor en zweetvoeten.

Echter, ook voor ergonomisch werken zit je bij deze webwinkel goed. Je bestelt hier gemakkelijk ergonomische bureaus, barkrukken en bureaustoelen die je de volgende dag al in huis hebt. Dus kortom, ben jij opzoek naar kwalitatieve inlegzolen, een stabiele brace knie of een ergonomische bureaustoel? Kijk dan vooral even bij deze winkel, waar je voor elke denkbare kracht het juiste ondersteunende hulpmiddel vindt!