Learning

Aan de slag met een Office 365 cursus

Microsoft Office 365 is een verzamelnaam voor verschillende internetdiensten en software. Het wordt beheerd door Microsoft zelf. Microsoft Office 365 is een voorbeeld van Cloud Computing. Dit wil zeggen dat het draait op elk platform via het internet. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. Afhankelijk van het abonnement wat je kiest krijg je bijvoorbeeld: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint en Access. Voor zowel voor een particulier als iemand die voor een organisatie werkt erg interessant dus. Het helpt je om een up-to-date overzicht van alles te krijgen en je overzicht helder te krijgen.

Waarom Office 365?

Wereldwijd gebruiken miljoenen particulieren en bedrijven Office 365. Een belangrijke reden is de kostenbesparing. Met Office 365 hoef je namelijk niet te investeren in eigen hard- en software. Ook is het beheer vrij gemakkelijk, waardoor je het zelf of via een partner kunt doen. Ook geniet je altijd van de nieuwste versies, aangezien alles in de Cloud gebeurd. Projectkosten voor migratie zijn er dus niet meer. Microsoft garandeert 99,9% van de tijd beschikbaarheid. Is dit niet het geval? Dan betaalt Microsoft een boete. Flexwerken wordt door Microsoft Office 365 ook veel makkelijker. Je kunt namelijk over en gemakkelijk samenwerken. De nieuwste applicaties als SharePoint, Yammer en Lync zijn hier goede voorbeelden van. Aan SharePoint Online kunnen tot 10.000 externe personen worden toegevoegd. Hierdoor kunnen er veel mensen samenwerken aan bijvoorbeeld een presentatie of document. Via Lync kunnen gebruikers zien welke collega’s er aan het werk en beschikbaar zijn. Met deze collega’s kun je vervolgens chatten of zelfs videochatten. Nóg een voordeel van Office 365 is dat het goed beveiligd is. Het budget dat Microsoft besteedt per jaar aan beveiliging gaat om miljarden Euro’s. Op basis van het contract zijn ze hier verantwoordelijk voor. Genoeg redenen dus om te investeren in een Cursus office 365!

Wat ga je leren?

Nadat je alle voordelen hebt gelezen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met Office 365. Bij Icttrainingen.nl vind je alle trainingen op het gebied van Office 365. Zo kun je ervoor kiezen om alle onderdelen van Office 365 te leren. Ook kun je ervoor kiezen om slechts een gedeelte te trainen, zoals de nieuwe onderdelen Yammer en Lync. De trainingen bevatten uitgebreide video’s, instructies en praktijkopdrachten. Het handige is dat er voor elk kennisniveau een training beschikbaar is. Zo kun je blijven leren. De cursus zorgt ervoor dat je efficiënter kunt gaan werken en je overal aan de slag kunt. Na de training of cursus kun je ook een proefexamen afleggen. Na de deelname ontvang je een officieel certificaat. Waar wacht je nog op? Begin vandaag met de cursus en ervaar alle voordelen van Microsoft Office 365.