rekken

Verschillende stijlen rekken voor jouw zaak

Je kunt natuurlijk het kantoor op meerdere manieren inrichten op het gebied van rekken en opslag. Welke manier is nu het handigst? Dit verschilt per bedrijf en de wensen van dit bedrijf. Het is wel voor elk bedrijf belangrijk om de opties te overwegen.

De industriële uitstraling

Een industriële uitstraling is natuurlijk altijd mogelijk. Er zijn bedrijven die compleet voorzien zijn van buiskoppelingen die met hout verbonden zijn. Dit zorgt voor een industriële uitstraling, het ziet er niet heel strak uit maar heeft wel veel draagkracht en zorgt voor een sterke stabiele uitstraling.

De charmes van een wandrek

Je kunt ook een wandrek gebruiken als winkelinrichting, deze werken het beste in bijvoorbeeld kledingwinkels. Dit rek is zowel aan de muur als op de grond gemonteerd. Deze bestaan uit buizen met plankjes om bijvoorbeeld kleding op te bergen. Het is hierbij ook mogelijk om de buizen te verven om deze verschillende kleuren te geven. Naast dat deze rekken goed zijn voor thuis gebruik.

 

Je kunt natuurlijk ook rustieke winkelstellingen gebruiken. Dit zijn stellingen die gemaakt zijn met behulp van buizen en planken die zorgen voor een rustieke uitstraling. De roestachtige uitstraling zorgt voor een soort industriële uitstraling. Voor bijvoorbeeld een bloemenwinkel geeft dit een leuke uitstraling.Een andere variatie hiervan kun je met planken en buizen maken om hier een wandrek met bureau van de maken.

Strak Steigerhout

Een rek van steigerhout zorgt ook voor een strakke uitstraling. Doordat dit gemaakt wordt met stevig hout heeft het ook een hoge draagkracht. Kortom, dit zijn ook erg mooie rekken welke in de meeste bedrijven een thuis kunnen vinden. Het geeft een vriendelijk en tegelijkertijd professioneel uiterlijk.

 

Ook leuk om mee te experimenteren is het gebruik van buizen en planken om een soort industriële kapstok te maken. Het gebruik van een plankje zorgt ervoor dat je hier ook bijvoorbeeld je muts of schoenen kunt opbergen. Daaronder heb je dan een buis waaraan je, door middel van kleerhangers, je jas kunt ophangen. Je kunt ook alleen het wandplankje gebruiken, deze zal ervoor zorgen dat je verschillende plankjes hebt om spullen op te bergen. In de badkamer zijn wandplankjes handig om toiletartikelen op te bergen.

 

De verschillende mogelijkheden voor winkelstellingen en verschillende rekken zijn natuurlijk eindeloos. Met wat creativiteit kun je heel veel verschillende mogelijkheden