polo shirt

Polo shirt kopen en dragen op de juiste manier

Een klassieker die altijd zal blijven is de polo. Met de T-shirts heb je altijd een uitstraling waarmee je goed voor de dag kunt komen. Een polo shirt past namelijk bij  elke outfit en dus kan je er niet snel de fout mee ingaan. Als je ook graag een polo shirt draagt, maar niet weet waar je die kunt kopen, lees je dit blog. Niet alleen gaan we in op de mogelijke manieren om de shirts te combineren, maar vertellen we ook waar je jouw polo shirt kunt kopen. Ben je benieuwd naar de tips die we zo met je zullen delen? Lees dan vooral snel verder en leer het polo shirt beter kennen.

Polo shirt van babista

Voordat we je kunnen vertellen hoe je een polo shirt het beste kunt dragen, moeten we je misschien wel eerst vertellen waar je ze koopt. Voor verschillende soorten polo’s en meer kleding voor mannen ben je bij babista aan het juiste adres. De webshop heeft alles van top tot teen voor mannen. Het polo shirt waar jij naar opzoek bent zal er ook ongetwijfeld tussen zitten. Je kunt er dus meteen terecht voor de combinaties die wij in de rest van deze blog zullen voorstellen om met de polo aan te doen.

Polo shirt voor nette gelegenheden

Voor de meest formele gelegenheden wordt waarschijnlijk wel een kostuum verwacht, maar bij net iets minder deftige bijeenkomsten kan een polo shirt prima.  Om deze dan goed te kunnen combineren kun je denken aan een chino of een broek met een zogenoemde ‘’straight fit’’. Je kunt met een outfit die precies tussen erg formeel en informeel in komt veel kanten op. Ook met een polo kun je een hoop kanten op, want als je deze combineert met een spijkerbroek en een net jasje zie je er ook precies goed uit.

Bij je vrije tijd hoort een polo shirt

Vooral als je gewoon je eigen tijd hebt is een polo het perfecte kledingstuk om te dragen. Je kunt er namelijk alles boven dragen. Van een zwembroek tot een spijkerbroek en een sportbroek. Je hoeft het maar op te noemen en het staat niet verkeerd met een polo. Nu weet je ook waar je de shirts online kunt bestellen dus een echte reden om ze niet te dragen, heb je niet. en ohja vergeet niet dat kleurvarianten altijd leuk zijn. Alleen zwart, wit en grijze polo’s zijn een beetje saai.