reisartikelen.nl

Bijna op vakantie? Inpakken maar!

Ga je binnenkort een avontuurlijke reis maken? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe kwalitatieve en sportieve tas? Dan kan het zijn dat je bij Osprey aan het juiste adres bent. Osprey richt zich met name op de reiziger en reisartikelen. Ze zijn met name gericht op het aanbieden van hoogwaardig afgewerkte tassen. Natuurlijk kan je deze tassen in het dagelijks leven ook gewoon gebruiken door bijvoorbeeld voor een daypack te kiezen.

Daypack

De naam zegt het eigenlijk al. Een daypack is een rugzak die niet al te groot is maar toch genoeg ruimte kan bieden voor de dingen die je nodig hebt tijdens je dagtrip of voor het vervoeren van je spullen in een sportieve casual tas. Er zijn veel verschillende varianten te verkrijgen. Als je wat langer weggaat kan je kiezen voor backpacks in verschillende maten. Er bestaan zelfs tassen van dit merk met wieltjes eronder zodat je je spullen gemakkelijk kunt vervoeren.

Trolleys

Zoals gezegd heeft Osprey naast de daypacks een ruime keuze aan backpacks en trolleys. Zelf noemen ze deze trolleys overigens ‘rolling transporters’. Je kunt uit verschillende maten en inhoud kiezen. Deze inhoud kan over het algemeen variëren van veertig tot en met negentig liter voor de rolling transporters. Je kan de tas gemakkelijk meenemen door gebruik te maken van de wieltjes en het uitschuifbare handvat maar je kan er ook voor kiezen om hem op je rug te dragen door de rugbanden te gebruiken.

Backpacks

Dan blijft in de categorie tassen van Osprey nog de meest bekende versie over: de backpack.
Ook deze hebben ze weer in veel verschillende vormen, maten en kleuren.
In deze categorie is het vooral belangrijk om te kijken wie jij bent als persoon. Het is namelijk afhankelijk van je lengte en gewicht welke tas het beste bij je past.

Aanvullende reisartikelen.

Naast tassen heeft Osprey ook nog een aantal aanvullende reisartikelen op de markt gebracht. Zo hebben ze bijvoorbeeld camelbags. Dit zijn een soort waterzakken die je in je rugtas kan doen. Er loopt vanuit je rugtas een slang naar voren zodat je bijvoorbeeld tijdens het wandelen wat kan drinken. Verder hebben ze onder andere regenhoezen voor je rugzak, drybags, document zip bags en nog veel meer. Een echte aanrader als je binnenkort op reis gaat en je zeker wilt zijn dat je spullen goed beschermd en opgeruimd kunnen worden. Ook mensen die aan het ontspullen zijn en minimalistischer willen gaan leven zouden een kijkje kunnen nemen bij dit merk om te kijken wat ze allemaal te bieden hebben.